Skip to content

Over Anne-Loes

Vroeger durfde ik nooit naar de voorgrond te treden. Laat staan mezelf te zijn (hell no!). Ik kreeg de stempel ‘verlegen’. Die teruggetrokkenheid zag ik terug in alles. Niet lachen op foto’s, mezelf niet terug willen zien op bewegend beeld. Liever verschool ik me. Een ander had meer recht op die voorgrond, toch? Tijdens het afstuderen zei mijn mentor: jij bent echt het type om voor jezelf te beginnen. Dus dat deed ik dan maar.

Beste. Keuze. Ever. Het leerde me constant uit mijn comfortzone stappen. Presenteren, netwerken, klantgesprekken, de hele mikmak kwam voorbij. Het leerde me hoe belangrijk je (visuele) presentatie wel niet is. En dat mijn eigen verhaal juist authentiek was. En echt. Mijn kwetsbaarheid werd juist een kracht die precies de juiste klanten aantrok.

Mensen die, net als ik, een verhaal willen vertellen. En dat willen laten zien in hun ontwerp. Zo wordt marketing geen fancy tool, maar een echt middel om je boodschap over te brengen. Dat gun ik jou ook.

Schermafbeelding 2023-01-09 om 16.15.03

De Creatieve Kick-Start

Het idee ligt al jaren op de plank. Den naam bestaat ook al even. De vraag was alleen: hoe ga ik hier de wereld een stukje mooier mee maken? Totdat ik ineens dacht: dat ga ik niet alleen zelf doen, dat gaan wij samen doen. ⁠

De Creatieve Kick-Start is een webshop waar jij jouw onderneming op een creatieve manier een kick-start kunt geven. Zodat jij jouw bedrijf die consistente uitstraling kan geven, zodat je potentiële klanten jou van veraf al herkennen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de wereld een stukje mooier te maken met jouw geweldige dienst of product.⁠

Wat je kunt vinden in de webshop?⁠

Denk aan⁠
– Branding kits zodat jij niet hoeft na te denken over kleuren en typografie⁠
– Personal Branding magazine vol tips & tricks⁠
– Mini trainingen over het vinden van jouw Waarom (coming soon!)⁠

De shop wordt geregeld aangevuld met nieuwe branding kits en cursussen. Heb je een suggestie? Mail naar hallo@decreatievekickstart.nl.